Masajul LOMI-LOMI

lomi lomi self equilibrium relaxare vindecare linistirea mintii spiritualitate echilibru armonie interioara mentinerea greutatii

 

Masajul LOMI - LOMI KAHUNA este o formă de terapie Hawaiiană care ajută la reîntregirea celor 4 corpuri: emoțional, fizic, mental și spiritual. Conexiunea se face prin intermediul afecțiunii, empatiei, intuiției, terapeutul transmițând încontinuu principiile Huna și fiind în permanentă stare de prezența.
Acest tip de masaj terapeutic are un istoric de zeci de mii de ani. El schimba cândva cursul existenței locuitorilor de pe continentul pierdut Mu Lamuria. În hawaiiană, huna înseamnă „secret", iar kahuna înseamnă „păstrător al secretului”. Termenul e echilvalent samanului, vraciului. Prin terapia „mâinilor iubitoare”, terapeutul kahuna are în vedere ca prin fiecare atingere să realizeze conectarea și/ sau reconectarea între corp - inimă - spirit.
 
 Beneficii:
 • te ajută să reîntregești cele 4 corpuri: fizic, emoțional, mental, spiritual;
 • te ajută să te conectezi mai ușor la Sinele Superior;
 • te ajută să te accepți mai mult, să te iubești și să te ierți;
 • te ajută să îți activezi anumite daruri spirituale;
 • relaxează mușchii și mintea, fiind indicat inclusiv persoanelor cu depresie, insomnie, deoarece ameliorează aceste stări;
 • te ajută să te reîncarci cu energie;
 • te ajută la regenerare fizică și spirituală.
 
Cele 7 principii HUNA
Huna vine cu o înțelepciune cu privire la lumea în care trăim. Huna poate fi comparată cu o harta ce ne susține în călătoria prin viață. Atunci când este aplicată în mod regulat, Huna poate transformă viață oricui.
 1. IKE – CONȘTIINȚA: Lumea este ceea ce crezi tu că este!
 2. KALA – LIBERTATEA: Nu există limite!
 3. MAKIA – CONCENTRAREA: Energia curge acolo unde este atenția!
 4. MANAWA – PERSISTENȚA: Acum este momentul puterii!
 5. ALOHA – IUBIREA: Să iubești înseamnă să fii fericit cu …!
 6. MÂNA – ÎNCREDEREA: Toată puterea vine din interior!
 7. PONO – ÎNȚELEPCIUNEA: Eficacitatea este măsura adevărului!
”Aloha Mai!” (”Am venit cu iubire!”) - asta spuneau vracii când îi aveau în față sau ”în mâini” pe cei cărora urmau să le dăruiască iubire. Lomi lomi este o practică veche de vindecare Hawaiiană, care include și masaj. Lomi Lomi cuprinde mai multe stiluri, fiecare fiind unic în funcție de localizarea geografică și/sau familia de origine, însă esență este aceeași la toate.
Partea de masaj din Lomi Lomi, include mangaieri fluide, curgătoare, ființa se simte învăluită, simte că e un întreg, iubirea nu este oferită pe bucăți sau gradat, ea este infinită și masajul conduce la acest sentiment profund. Este o îmbrățișare continuă, curgând în același ritm cu apă, cu respirațiile, fiecare mișcare exprimă o rugăciune, în Univers totul curge, se mișcă și evoluează necontenit, iar Universul tot este în ființă. ”Dansul mâinilor” (mișcările) din timpul masajului, are menirea de a liniști mintea rătăcită și permanent gânditoare a beneficiarului și de a-l face să se predea, să se debaraseze de tot ceea ce nu-i mai folosește și să se lasă abandonat în mâinile terapeutului, îmbrățișat, iubit, conectat cu Divinitatea. Maeștrii Kahuna spun că terapeuții care oferă Lomi Lomi, au nevoie să învețe să se roage, să învețe să fie liberi și cu sufletul curat, să învețe să-și simtă și asculte sufletul, să fie în stare de nonjudecată față de omul care se află în mâinile lor.
 

masaj, terapie andullation, self-equilibrium, Craiova oxigenoterapie hiperbarica, self-equilibrium, Craiova, sanatate lomi lomi, self equilibrium, relaxare, vindecare, linistirea mintii, spiritualitate, echilibru, armonie interioara, mentinerea greutatii Craiova

Contactati-ne

+40722820427