Masaj

Tipuri de masaj și beneficiile lor

Tipuri de masaj beneficii Andullation Self Equilibrium Craiova terapie vindecare recuperare relaxare new
Corpul nostru ne anunță dacă are nevoie de un masaj, însă de ce tip de masaj ar beneficia cel mai mult, rămâne la latitudinea specialistului sau la pura experimentare și concluzie personală.
Masajele sunt folosite ca tehnică de vindecare și relaxare de mii de ani. Prin manipularea țesuturilor și mușchilor folosind o combinație de presiune, frecare, mângâiere și chiar căldură, s-au observat diferite beneficii pentru sănătate.
Există peste 80 de tipuri de masaj cunoscute, fiecare cu propriile sale caracteristici unice. În acest articol vom trece în revistă cele mai frecvente 12 dintre cele mai ușor disponibile tipuri de masaj și beneficiile lor, de la ajutorarea ameliorării stresului, recuperării leziunilor, până la gestionarea durerii. A fi conștient de ceea ce pot face diferite tipuri de masaje pentru dvs. este un prim pas important în maximizarea beneficiilor pe care le obțineți din acesta.
 

Mai mult...

Acupresura

acupresura self equilibrium relaxare vindecare linistirea mintii spiritualitate echilibru armonie interioara mentinerea greutatii

Acupresura a fost creată în Asia acum 5 000 de ani. Cuvântul ”acupresura” vine din limba latină de la cuvântul ”acus” (ac) și cuvântul ”pressure” (presiune) și este o formă de terapie alternativă, o tehnică similară cu acupunctura. Acupresura are la bază conceptul energiei care curge în corp prin meridiane. Metodă de vindecare chineză, acupresura implică aplicarea presiunii pe anumite puncte ale meridianelor pentru a elibera durerea. Aceste meridiane încep de la vârfurile degetelor, conectate fiind cu creierul, conectându-se apoi cu organul asociat meridianului specific.
 

Mai mult...

Masajul LOMI-LOMI

lomi lomi self equilibrium relaxare vindecare linistirea mintii spiritualitate echilibru armonie interioara mentinerea greutatii

 

Masajul LOMI - LOMI KAHUNA este o formă de terapie Hawaiiană care ajută la reîntregirea celor 4 corpuri: emoțional, fizic, mental și spiritual. Conexiunea se face prin intermediul afecțiunii, empatiei, intuiției, terapeutul transmițând încontinuu principiile Huna și fiind în permanentă stare de prezența.
Acest tip de masaj terapeutic are un istoric de zeci de mii de ani. El schimba cândva cursul existenței locuitorilor de pe continentul pierdut Mu Lamuria. În hawaiiană, huna înseamnă „secret", iar kahuna înseamnă „păstrător al secretului”. Termenul e echilvalent samanului, vraciului. Prin terapia „mâinilor iubitoare”, terapeutul kahuna are în vedere ca prin fiecare atingere să realizeze conectarea și/ sau reconectarea între corp - inimă - spirit.
 

Mai mult...

Contactati-ne

+40722820427